DØGNSERVICE

47 10 85 09 / 38 74 99 99

Professionel kloakrenser - OM HENNINGS KLOAKRENS A/S

​Hos Hennings Kloakrens A/S har vi sammensat en fast stab af kompetente og ikke mindst erfarne fagfolk, der altid møder dig med et smil og klarer problemerne i en fart. Som kloakrenser udfører vi kloakrensning og andet kloakarbejde i hele omegnen omkring Roskilde, Ølstykke, København, Frederikssund, Ballerup og Hillerød.

Kloakrenser med stor erfaring

Vores mangeårige erfaring som kloakrenser spiller i dag en stor rolle i vores arbejde. Vi har gennem tiden stået foran enhver tænkelig kloaksituation og kan derfor altid stille med en hurtig løsning og afklaring, da vi ved, hvordan problemerne skal håndteres.

Vores erfaring som kloakrenser er også din garanti på et kvalitetssikkert og holdbart kloakarbejde – og netop dette er et vigtigt værdisæt i vores virksomhed.

Som kloakrenser og autoriseret kloakmester ønsker vi at fremstå som et seriøst og kvalitetsbevidst kloakfirma over for såvel kunder som samarbejdspartnere. Derfor sikrer vi altid en høj kvalitet i alt vores arbejde, ligesom vi sørger for, at alle medarbejdere altid yder deres bedste i enhver opgave – fra den enkle TV-inspektion og kloakrensning til det avancerede entreprenørarbejde.

Vores kloakrenser sørger naturligvis altid for at råde og vejlede dig som kunde i den bedste løsning på lige præcis dit kloakproblem.

Akut behov for kloakrensning?

Vi råder over en stor maskinpark med topmoderne udstyr, der altid er opdateret med det nyeste inden for branchen. Det betyder, at vi kan løse selv de mest komplekse opgaver på rekordtid, ligesom vi også har udstyret til at løse akutte kloakproblemer i København, Roskilde og Ølstykke hurtigst muligt.

Har du derfor akut brug for en kloakrenser, tilbyder vi 24 timers døgnvagt, hvor vi rykker ud hurtigst muligt med det rette udstyr til at klare problemet med det samme.

Kontakt os derfor gerne på telefon 47 10 85 09, hvis du søger en dygtig og alsidig kloakrenser og ønsker et uforpligtende tilbud på din opgave.

Døgnservice

Vi tilbyder døgnservice - Ring på telefon: 47 10 85 09 eller 

38 74 99 99 og hør mere!

Garanti

Betaling

​Vi modtager Dankort ude af huset via mobil terminal.

Klager

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

(Skriv til os på nedenstående formular)​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ølstykke afdeling

Svalehøjvej 13

3650 Ølstykke

CVR: 20164735

Telefon: 47 10 85 09

Vanløse afdeling

København

Telefon: 38 74 99 99