DØGNSERVICE

47 10 85 09 / 38 74 99 99

​Vandskade service - Få taget hånd om vandskaderne hurtigst muligt

Hvis du er blandt de uheldige, der har fået en vandskade i dit hjem eller i din virksomhed, så er du kommet til rette sted. ​Hos Hennings Kloakrens A/S i København tilbyder vi vandskade service på hele Sjælland, herunder også Roskilde, Ølstykke, København, Frederikssund, Ballerup og Hillerød. Det kunne eksempelvis være oversvømmelse af kælder og lignende, der kan klares med vores vandskade service.

Slip af med uønsket vand

Uanset hvor du måtte opleve uønsket vand, kommer vi og opsuger vandet med en vandstøvsuger. Efterfølgende sørger vi for opsætning af et affugtningsanlæg.​ De fleste vandskader forårsager skade på diverse former for materiel. Jo hurtigere, du og vi handler, jo mindre er risikoen for omfattende skader. Derfor anbefaler vi, at du kontakter Hennings Kloakrens A/S hurtigst muligt, når du opdager en vandskade og har behov for vandskade service.​

Kontakt os og hør mere om vandskade service

Hennings Kloakrens A/S har stor erfaring med vandskade service, så du er i trygge hænder, hvis du vælger os som din ”redningsmand”.​ Kontakt os, så kommer vi dig til undsætning, før vandskaden bliver for alvorlig. Vi kan træffes på telefon 47 10 85 09 eller via vores kontaktformular.

Døgnservice

Vi tilbyder døgnservice - Ring på telefon: 47 10 85 09 eller 

38 74 99 99 og hør mere!

Garanti

Betaling

​Vi modtager Dankort ude af huset via mobil terminal.

Klager

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

(Skriv til os på nedenstående formular)​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ølstykke afdeling

Svalehøjvej 13

3650 Ølstykke

CVR: 20164735

Telefon: 47 10 85 09

Vanløse afdeling

København

Telefon: 38 74 99 99